Skip to content
Fotocredit: Kunstgroep Wassenaar

Opsporing verzocht!

Kunstgroep Wassenaar
4 mei 202335 second read

Op de dag van de vernissage van de Kunstgroep Wassenaar in de Molen, kwam Daysy Kimman verbijsterd tot de ontdekking, dat haar kunstwerk en pronkstuk van de sokkel is ontvreemd. Zij staat nu met lege handen.  Het was een ruimtelijk object – een toren – opgebouwd uit 2200 houten verlijmde en geschuurde minibalkjes (zie foto hieronder).  

Het kunstwerk heeft als titel ‘Volle Leegte’. Er werd eerst gedacht aan een grap van een collega kunstenaar, die de volle leegte extra wilde benadrukken. En halverwege de vernissage zou komen opdagen met het pronkstuk.  Maar dat was niet het geval.

Voorzitter Otto Altmann heeft direct na afloop alle sloten van de galerie laten vervangen.  Wie kan opheldering verschaffen over deze vreemde situatie?

Tags

DiefstalKunstgroep WassenaarKunstwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top