Skip to content
Fotocredit: Repair Café

Repair Café Wassenaar 10 mei

Repair Café
7 mei 202341 second read

Op 10 mei bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar, met te repareren kleding, klein houtwerk, een lamp, radio/cd-speler, stofzuiger, waterkoker, tuinmachine…. “Waardeer het, repareer het”, draag bij aan duurzaamheid!

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren tussen 13.30-14 uur en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt de reparatie afwachten aan de gezellige klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) wordt na afloop gewaardeerd.

Voor vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com. Het Repair Café is elke 2e woensdagmiddag van de maand, de volgende keer op 14 juni, en (extra) op 28 juni. Dat is de laatste keer voor de zomer: we zijn juli/augustus op zomerreces.

Tags

duurzaamheidRepair CafeReparatieWaardeer het repareer hetWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top