Skip to content
Fotocredit: Iederal.nl

21 mei: Ontspan met bosbaden

Iederal.nl
8 mei 20232 minute read

Bosbaden (shinrin-yoku) is ontstaan in Japan en is dé manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Wil jij je meer ontspannen, energieker en creatiever voelen? Dan is dit echt geschikt voor jou. Tijdens een langzame wandeling ‘dompelen’ de deelnemers zich met al hun zintuigen onder in de natuur: de geuren van donkere aarde en vochtig mos, het ruisen van de bomen, het zingen van de vogels en het zien van alle frisse lentekleuren zijn deel van de beleving. Vooraf en achteraf doe je bovendien een check, om even stil te staan bij hoe je in je vel zit. Op zondag 21 mei van 9.00 tot 12.00 uur. Deze ochtend wordt begeleid door Mendi en Ineke, twee natuurliefhebbers die jou graag meenemen in de natuur bij Wassenaar. Kijk voor locatie, kosten en deelname op iederal.nl/bosbaden-op-21-05-23-in-den-haag.

Dit event wordt georganiseerd door iederal. Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat. Om dat te bereiken, inspireren en verbinden we. Op zoveel verschillende manieren dat er voor iedere levensontdekker een passende is. Van vollemaanwandelingen en gespreksdiners tot (online) lezingen en poëzieworkshops. Zodat jij jouw handvatten vindt voor een betekenisvol leven. Meer weten? Kijk op iederal.nl

Tags

BosbadenIederalNieuwe energieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top