Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Wassenaarse Petanque Club

Wassenaarse Petanque Club viert 40-jarig jubileum met spectaculaire aanbieding!

Wassenaarse Petanque Club
8 mei 20232 minute read

Het is feest bij de Wassenaarse Petanque Club! De vereniging bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar en dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan. Gedurende de hele maand mei biedt de club namelijk een spectaculaire korting van maar liefst 50% op de jaarcontributie aan. In plaats van €60,00 betaalt u slechts €30,00 om lid te worden van deze bruisende vereniging.

Bent u geïnteresseerd in petanque, maar lukt het u niet om overdag te spelen? Geen probleem! Voor werkenden en studerenden biedt de Wassenaarse Petanque Club nu ook de mogelijkheid om te spelen op woensdagavond en zaterdagmiddag. Zo kunt u na een drukke werkweek heerlijk ontspannen met een potje jeu de boules. Gezelligheid en plezier gegarandeerd!

Nog nooit gespeeld? Geen zorgen! Ook beginners zijn meer dan welkom bij de Wassenaarse Petanque Club. Vanaf 24 mei worden er vier gratis introductielessen aangeboden op woensdagavond door een ervaren speler. U leert de basisprincipes van petanque, krijgt tips en trucs om uw spel te verbeteren en krijgt de kans om met andere beginners te spelen. Het is een geweldige manier om kennis te maken met de sport en nieuwe vrienden te maken.

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap van de Wassenaarse Petanque Club? Neem dan contact op met Ruud van Kats via 06 4151 8803 of rvankats@icloud.com

Voor informatie over de introductielessen kunt u terecht bij Ruud Adam via 06 4482 2730 of ruudadam@casema.nl

Maak gebruik van deze unieke kans en vier het 40-jarig jubileum van de Wassenaarse Petanque Club mee. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij onze vereniging!

Tags

40 jarig jubileumJeu de BoulesPetanqueWassenaarWassenaarse Petanque Club
Back To Top