Skip to content
Fotocredit: PR

Nachtgeluiden “De Stilte”: het concert om van te dromen

Heuvelmankelderdevisser.nl
9 mei 20232 minute read

Laat je meevoeren op de klanken van Nachtgeluiden, het concert dat op 7 juli plaatsvindt op Erve Santhorst aan de Papeweg 33 te Wassenaar. In deze sprookjesachtige setting begeleiden de topmuzikanten onder leiding van voormalig solo trompettist van het
Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Nederlands Blazers Ensemble Andre Heuvelman de geluiden van de nacht met klassieke en moderne classics. Droom mee op de muziek van Heuvelman, Kelder & de Visser en laat al je zintuigen strelen tijdens dit betoverende nachtconcert.

Nachtgeluiden is ontstaan vanuit de fascinatie om de geluiden van de nacht muzikaal te interpreteren en te begeleiden. ’s Nachts komt de wereld tot rust, het tempo vertraagt en nieuwe energie herlaadt zich. De geluiden van gesprekken en de drukte van de dag stromen langzaam weg en maken plaats voor de relaxte en lome ambiance van de avond. En terwijl de schemering invalt, maakt ook de natuur zich langzaam op voor het vallen van de duisternis. De oude kapschuur op Erve Santhorst vormt het decor van Nachtgeluiden, samen met de ervaringen en gedachten die de nachtelijke bezoekers van het concert met zich meebrengen.

Deze bijzondere sfeer in combinatie met de schoonheid van de omgeving maakt het concert tot een totaalervaring die alle zintuigen prikkelt. Het kleine, klassiek georiënteerde ensemble zal het nachtelijk decor muzikaal begeleiden met trompet, piano en contrabas. De trompettist, André Heuvelman, is de bedenker van het idee om muziekliefhebbers samen te brengen en onder te dompelen in een unieke ambiance.

De musici van Nachtgeluiden hebben internationaal hun sporen verdiend bij grote orkesten en het Nederlands Blazers Ensemble. In de nachtelijke uren zullen zij een breed repertoire ten gehore gaan brengen: van klassiek tot modern. Het belooft een complete
beleving te worden voor de nieuwsgierigen die de aantrekkingskracht en de magie niet kunnen weerstaan van Nachtgeluiden, het concert om van te dromen.

Tags

ConcertErve SanthorstMuziekNachtgeluidenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top