Ga naar hoofdinhoud
Leo Bellekom en Ingrid Römer. Fotocredit: Vrijwilligerscentrale Wasssenaar

Beursvloer Wassenaar; De Wassenaarse Match!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
15 mei 20232 minute read

Wat maakt de beursvloer zo bijzonder en waarom wil je dit event niet missen als ondernemer, vereniging, school of organisatie in Wassenaar?

Vrijwilligerscentrale Wassenaar ging in gesprek met Leo Bellekom en Ingrid Römer. Hoe zij denken over de Beursvloer Wassenaar en wat hun verwachtingen zijn.  Leo is ook bij de voorgaande edities van de Beursvloer Wassenaar geweest. Hij vindt het erg mooi om te zien dat het echt om verbinden gaat en het samenbrengen van mensen en organisaties. “De contacten blijven ook voor langere tijd bestaan. Zo hebben we met de jeugd van Scouting Van Woesik koekjes gebakken bij de ouderenzorg. Mooi om die verbinding tussen jong en oud te zien en dat de contacten ook na de beursvloer blijven bestaan. Zo zijn ze ook op eigen initiatief nog een keer op stap geweest met de ouderen,” aldus Leo.

Ingrid is 1 keer eerder bij de Beursvloer Wassenaar geweest en heeft veel zin om aan de slag te gaan als Matchmaker. “Iedereen kan iets voor elkaar doen. Soms zit dat in hele kleine dingen die tijdens het gesprek die avond naar boven komen. Vaak komen er activiteiten naar boven zoals het bijwerken van de website, reclame of gebruik van ruimtes. Maar soms komt er ook iets heel anders naar boven. Zo had stichting Leergeld nog een ijskast nodig en tijdens het gesprek kwam dit toevallig ter sprake. Degene met wie ik sprak had er nog een over, die we zo konden gebruiken. Zo is er altijd wel verbinding te vinden. Je moet juist denken waar je elkaar kan vinden.” “Bedrijfsuitjes kunnen ook interessant zijn voor ondernemers of extra reclame-uitingen,” vult Leo haar aan.

Hij hoopt ook dat er nog meer scholen zich gaan aanmelden, want ook voor scholen is er echt wel wat te halen.
“Ach gezellig na je werk een biertje drinken bij Crooked Spider, veel mensen kennen elkaar in het dorp en dan gaan wij ons best doen hè Leo! Wij zorgen wel voor die matches. Met de Wassenaarse Slag gaan we matchen!” lacht Ingrid.

De Beursvloer Wassenaar is dit jaar op 8 juni van 17.00 tot 19.30 uur en wij zijn te gast bij Crooked Spider. Aanmelden voor de Beursvloer Wassenaar kan tot 22 mei via office@vrijwilligerscentralewassenaar.nl We hebben nog enkele plekken beschikbaar. Dit Wassenaarse netwerkevent wil je niet missen! Meld je daarom nu nog aan.

Tags

Beursvloer WassenaarVCWVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top