Skip to content
Fotocredit: PR

Vrijwilligerscentrale Wassenaar bij Ellen

Unity.NU
16 mei 202327 second read

Leo Bellekom en Jolande de la Rambelje van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar zijn te gast in de tweede aflevering van de talkshow ‘bij Ellen’. Zij vertellen over de activiteiten van de Vrijwilligerscentrale en over de Maatschappelijke Beursvloer die op 8 juni plaatsvindt.  Bij dit evenement kunnen bedrijven en organisaties gekoppeld worden aan vrijwilligersorganisaties. 

Bij Ellen is donderdagavond vanaf 19.30 uur te zien op televisie bij Unity.NU en is ook online te bekijken. Het programma wordt ieder uur herhaald. Unity.NU is in Wassenaar te ontvangen op kanaal 45 bij Ziggo en bij KPN op kanaal 1492.

Tags

Bij EllenTalkshowTVUnity.NUVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top