Skip to content

Het Wassenaarse Vakantiekamp 2023

Wassenaarse Vakantiekamp
17 mei 20232 minute read

Avonturen beleven, nieuwe vrienden maken en lekker veel buitenspelen, dat klinkt goed toch?! Van 5 t/m 12 augustus (de een-na-laatste week van de zomervakantie regio midden) is het Wassenaarse Vakantiekamp en er is nog plek!

Op het Wassenaarse vakantiekamp beleef je allerlei leuke dingen. We spelen ’s ochtends en ’s middags spellen. We spelen eigenlijk altijd buiten, tenzij het weer dit niet toelaat dan hebben we ook de mogelijkheid om binnen spellen te spelen. Denk aan speurtochten en spellen zoals levend Stratego of levend Kolonisten van Catan, een dropping, een bezoek aan het (openlucht) zwembad, bonte avond en nog veel meer! Na het middag spel is er een uurtje vrije tijd, de kinderen mogen dan zelf bedenken waar ze zin in hebben. Vaak loopt dit uit op hutten bouwen, ‘chillen’, tekenen en nog meer buiten spelen.

Wat ons kamp uniek maakt in de regio is dat wij een (eigen geschreven) verhaal beleven. Zo waren wij in 2020 op reis in een echte tijdmachine waar wij Fessor hielpen in zijn tijdreizen, hielpen wij in 2021 tovenaar Grigor om zijn assistent Moluan uit een schilderij te bevrijden en in 2022 zochten we naar goud! Wat we dit jaar gaan beleven blijft nog even een verrassing…

In 2023 gaan we naar een geweldige locatie in Leusden, midden in het bos. Het Wassenaarse Vakantiekamp is voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8, binnen en buiten de regio. Deze onvergetelijke week kost slechts €125,-

Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Geef je op of mail voor meer informatie naar wvk.info@gmail.com

Volg ons op Facebook via: Wassenaarse Vakantiekampen.

Het Wassenaarse Vakantiekamp is onderdeel van Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar.

Tags

Aanmelding gestartStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaarWassenaarse Vakantiekamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top