Skip to content
Fotocredit: Wassenaarse Petanque Club

Maak Gratis Kennis met Jeu de Boules!

Wassenaarse Petanque Club
19 mei 20232 minute read

De Wassenaarse Petanque Club biedt een kennismakingscursus aan voor iedereen die geïnteresseerd is in deze gezellige Franse sport. De cursus bestaat uit vier opeenvolgende woensdagavonden, startend op 24 mei. En het beste nieuws: de cursus is GRATIS!

Petanque, ook wel bekend als jeu de boules, is een traditionele sport die over de hele wereld wordt gespeeld. Het is een leuke manier om buiten te ontspannen en tegelijkertijd ook actief bezig te zijn. Bij de Wassenaarse Petanque Club kun je in een plezierige sfeer genieten van het spel en daarnaast nieuwe mensen ontmoeten.

Tijdens de kennismakingscursus leer je de basisregels en technieken van petanque. Een ervaren speler van de Wassenaarse Petanque Club begeleidt je tijdens de cursus met speelse oefeningen om het spel onder de knie te krijgen. Na afloop van de cursus kun je overal met plezier deelnemen aan het spel, zelfs tijdens een vakantie in Frankrijk!

Bovendien biedt de Wassenaarse Petanque Club je de mogelijkheid om na afloop van de cursus tegen een sterk gereduceerd tarief lid te worden. Als lid van de club kun je genieten van regelmatige wedstrijden en toernooien en natuurlijk ook van de gezellige sfeer van het clubhuis en de mooi gelegen speelbanen.

Als je geïnteresseerd bent in deze kennismakingscursus of meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Ruud Adam. Hij is bereikbaar op 06 4482 2730 of via ruudadam@casema.nl

Mis deze kans niet om kennis te maken met petanque en meld je vandaag nog aan voor de cursus en ontdek hoe leuk deze sport kan zijn!Bovenkant formulierOnderkant formulier

Tags

CursusJeu de BoulesKennismakingWassenaarWassenaarse Petanque Club
Gerelateerde artikelen
Back To Top