Skip to content
Fotocredit: PR (bewerkt)

Morgen Super Heroes in Wassenaar!

Winkels in Wassenaar/Centrummanagement
19 mei 20232 minute read

Morgen, zaterdag 20 mei kun je in het centrum van Wassenaar verschillende Superhelden ontmoeten en met je Superheld op de foto gaan. Verspreid door het centrum kom je 7 grote superhelden (beelden) tegen.

Vorig jaar zijn er ook al Super Helden geweest, dit jaar staan er weer nieuwe helden tussen. Zo kun je tegenkomen tijdens het winkelen: E.T.,  Spiderman, Batman, Superman, C-3PO (Star Wars), Aquaman en Captain America. Met de Super Heroes kun je natuurlijk de leukste selfies maken. Bij E.T. kun je zelfs op de fiets klimmen, dus met E.T. voorop, net als in de film!

Doe mee met de kleurwedstrijd! Er ligt een Super Hero kleurplaat voor de kids bij alle winkeliers op de toonbank. De kleurplaat is ook te downloaden op de website: www.winkelsinwassenaar.nl. Hier kunnen de kids een mooie Super Hero prijs mee winnen. De kleurplaten liggen al in de winkels, dus er kan begonnen worden met inkleuren!

Op zaterdag 20 mei aanstaande, in het Hemelvaart weekend, staan de Super Heroes tussen 12.00 en 16.00 uur opgesteld in het centrum. De kinderen kunnen op zoek gaan en de locatie van het beeld invullen op de ingekleurde kleurplaat. Heb je ze alle 7 gevonden? Dan kun je de kleurplaat inleveren bij de Bibliotheek op de Langstraat, inleveren kan deze zaterdag tot 16.00 uur.  Daarna worden er een aantal prijswinnaars getrokken. Zij ontvangen allemaal persoonlijk bericht.

Verder worden jong en oud getrakteerd op een suikerspin of popcorn vanuit een Super Hero stand, met 2 Super Hero dames. Natuurlijk hebben de winkeliers alles in huis op deze zaterdag om er een geslaagd en gezellig Hemelvaart weekend van te maken. Dus kom gezellig Super Hero shoppen in het centrum van Wassenaar!

Alle activiteiten zijn zaterdag 20 mei tussen 12.00 en 16.00 uur.

Tags

CentrummanagementKinderactiviteitenSuper HeroesWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top