Skip to content
Fotocredit: PR

WZK Tri-Team is vroeg uit de veren

WZK Tri-Team
24 mei 20232 minute read

De enthousiaste trainers van de diverse loopgroepen hadden voor Hemelvaartsdag 2023 een mooie route uitgestippeld voor de leden die te porren waren om vroeg uit bed te komen. Half acht in de morgen werd er verzameld op de parkeerplaats bij de boerderij in Meyendel. Vanaf die plek werd er vertrokken voor een mooie loop richting het strand en de duinen. Ondanks dat het fris was, was het fantastisch loopweer. Met een opkomende zon en de natuur die tot leven kwam, was het genieten met een grote G! Met een bakje koffie keek men terug op een geslaagde morgen.

In Alkmaar stonden de avond ervoor Caroline en Francis klaar voor de Alkmaar City Run by Night. Volgens Caroline een super leuke loop met heel veel muziek die hen voerde door het hart van de kaasstad die met allerlei verlichte objecten versierd was.

Zondag 21 mei was het alweer de laatste Z&Z circuit loop. Vele lopers van het Tri-Team lopen altijd graag mee met deze goed georganiseerde lopen die door de hele regio worden gehouden. De laatste loop was dit keer in Hoofddorp. Met als startplaats de bekende honkbalclub Hoofddorp Pioneers, waar precies op de pitchplaat de start en finish was neergezet. Diverse routes door het polderlandschap van de Haarlemmermeer lagen klaar voor de lopers die per afstand werden weggeschoten voor hun laatste Z&Z van dit seizoen. Totaal anders dan bij het vorige circuit in Noordwijkerhout, was het hier zo plat als een dubbeltje en dat zorgde voor mooie prestaties van de Tri-Teamers. Karin knalde op de 5km en Pieter en Peter sloten het Z&Z boek voor dit seizoen. In de herfst gaan we weer verder.

In Luik (België) waren Bas, Aniek, Myriam, Esther, Roel en Harry ook weer met was moois begonnen, de Beer Lovers Marathon wel teverstaan! Deze editie had als thema “film”.  Gekleed alsof ze net uit het decor vandaan stapten, gingen ze op weg. Esther mocht, net zoals hoofdrolspeler Gerard, in een rolstoel mee. Door een blessure zat lopen er niet in, maar dat kwam vandaag heel goed uit! Diverse obstakels moesten worden overwonnen zodat het meer op een trail begon te lijken, dan op een weg marathon. Maar, deze toppers schrikken niet meer zo snel en dus kwam ook dit avontuur net zoals in de film tot een goed einde…Kijk eens op onze site voor meer mooie loopavonturen! www.tri-team.nl

Tags

HardlopenWassenaarwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top