Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: SMOW

Wil jij ook een buurtbewoner gezelschap houden?

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
25 mei 20232 minute read

Zin om ook een handje te helpen? Vooral deze zomerperiode zou dit erg welkom zijn. Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) zoekt vrijwilligers om samen te winkelen of een ommetje te maken. Het project “Samen winkelen” is erg zinvol gebleken. Het is bedoeld voor mensen die moeilijk alleen de deur uitkomen en dit contact met de “buitenwereld” wel erg nodig hebben. Met een helpende hand van een vrijwilliger wordt het mogelijk om wat boodschapjes bij een supermarkt of in de Langstraat te doen en eventueel aansluitend een kopje koffie te gaan drinken.

Ben jij op zoek naar dankbaar vrijwilligerswerk?

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag iets willen betekenen voor een ander. Je wordt als vrijwilliger voorgesteld aan iemand waarvan wij denken dat er een klik zal zijn. Dit kan zijn omdat men dezelfde hobby of belangstelling heeft.

Wat ga je doen?

Je gaat samen met de buurtbewoners die dat nodig hebben een wandeling willen maken of wat boodschappen doen.

Tijden zijn in overleg: Het kan gaan om een aantal losse keren boodschappen doen of om bijv. wekelijkse (1 à 2 uurtjes) of tweewekelijkse afspraken.

Wat kun je van ons verwachten?

Voor de vrijwilligers wordt er een keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd om ervaringen en tips uit te wisselen. Ook zijn er regelmatig scholingen die het vrijwilligerswerk ondersteunen en wordt er jaarlijks een gezellige activiteit georganiseerd.  

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Saskia van der Meer via info@smowassenaar.nl  of 070 – 5112226.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar

Van Heeckerenstraat 2

2242 GX Wassenaar

070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)

info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Tags

SMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top