Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Kom ook naar de lezing opvoeden met media op dinsdag 30 mei

26 mei 202348 second read

Veel kinderen en jongeren zijn het liefst voortdurend online op media zoals TikTok, Snapchat, Roblox en YouTube. Ze lijken vaak al heel mediawijs maar hebben eigenlijk nog veel begeleiding nodig. Hoe ga je daar als ouder mee om en maak je bijvoorbeeld goede afspraken zonder er ruzie over te krijgen? Waarom zijn telefoons zo afleidend en hoe leer je jongeren daar grip op krijgen? Wat moeten we ze leren over online pesten, privacy, online shaming?

Freek Zwanenburg van bureau Jeugd en Media neemt ouders van kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar mee in de online jeugdcultuur en geeft tips. De lezing kun je live volgen in de Warenar of thuis via een livestream. Om 19:30 uur is er inloop met koffie of thee in de Warenar. De lezing zelf start om 20:00 uur. Je kunt je aanmelden voor de lezing door een mail te sturen naar algemeen@sadwassenaar.nl Tijdens kantooruren kun je ook bellen naar 070-5118500. Graag tot de 30ste!

Tags

GemeenteKinderen en mediaLezingOnlineTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top