Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Wat is jouw favoriete duindier? Winactie

Dunea
26 mei 20232 minute read

De afgelopen maanden hebben we wekelijks de #duinverhalen van collega’s en vrijwilligers gedeeld. En nu zijn we benieuwd naar jouw verhaal… Breng jij weleens een bezoekje aan de duinen? Geniet je ook zo van de prachtige natuur en de dieren? En maak je daar weleens een foto van? Doe dan mee aan onze winactie en deel jouw verhaal en foto!

In juni willen we een heuse ‘duindieren top 10’ delen, met daarin de mooiste, uniekste en interessantse duindieren. De top 10 wordt opgesteld op basis van inzendingen. Laat ons dus weten wat jouw favoriete duindier is (én waarom) en misschien zie je jouw dier wel terug in de top 10. Eindigt jouw duindier op de eerste plaats? Dan maak je ook nog eens kans op een mooie prijs!

Tip: heb je wat inspiratie nodig voor je verhaal? Lees dan hier alle duinverhalen!

Winactie

Deel jouw favoriete duindier en maak kans op een shoptegoed t.w.v. € 50,- voor de winkel van ons bezoekerscentrum De Tapuit! Zo doe je mee:

  1. Maak een foto van jouw favoriete duindier in één van onze duingebieden (of duik in je foto-archief als je al een mooie foto hebt). Dit hoeft geen professionele foto te zijn, een foto van je telefoon is ook prima. Als het dier maar goed in beeld is!
  2. Schrijf een kort tekstje (max. 100 woorden) waarin je onderbouwt waarom dit dier jouw favoriet is. De onderbouwing is een belangrijk onderdeel van de #duindierentop10.
  3. Stuur jouw foto en tekst vóór 23 mei 2023 23:59 uur naar winactie@dunea.nl. 
  4. Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de uitslag!

Tags

duindierenDuneaWassenaarWinactie
Gerelateerde artikelen
Back To Top