Skip to content
Fotocredit: PR

Wethouder Zoutendijk onthult wandkleed voor de SMOW

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
26 mei 20232 minute read

Donderdagmiddag 25 mei was het een gezellige drukte in de gele kamer van het Van Heeckerenhuis. De onthulling van het wandkleed gemaakt door verschillende creatieve Wassenaarse dames was een feit. Lovende woorden waren er dan ook voor de initiatiefnemers Annelies Groenewegen en Thea Messenmaker die 3 jaar geleden het voortouw genomen na het maken van het eerste wandkleed. Vorig jaar is er een kleed gemaakt met de tekst we zien elkaar.

Dit fraai wandkleed hangt in de sporthal en gaat binnenkort mee verhuizen naar de nieuwe sport accommodatie.  Voor het wandkleed welke nu is aangeboden aan de SMOW is gekozen voor de passende tekst “DE HELPENDE HAND”. Het wandkleed bestaat uit verschillende stukjes stof naar eigen keuze ingevuld door de makers. Voorwaarde was wel dat de helpende hand verwerkt werd in de fantasie op het doek.  Dat is gelukt en ieder paneeltje met een eigen verhaal siert nu het complete doek met in het midden de handen van de medewerkers van de SMOW.  De eind afwerking welke Annelies keurig heeft verzorgd, maakte het doek tot een echt kunstwerk.

Wethouder Zoutendijk was dan ook, net als de medewerkers van de SMOW, verrast over het eind resultaat. De aanwezige genodigden gaven een groot applaus wat mag betekenen dat ook zij enthousiast waren over het eind resultaat. Annelies en Thea bedanken Fonds Wassenaar, verdere sponsoren en de vele Wassenaarders die in welke vorm ook hebben bijgedragen aan het welslagen van dit bijzondere wandkleed. Wilt u als lezer het doek ook bewonderen? Het hangt in de gele kamer van het Van Heeckerenhuis.  

Tags

SMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWandkleedWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top