Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Hardloopfeest ‘De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar’ dit jaar op 8 oktober

De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar
29 mei 20232 minute read

Noteer de datum maar vast in je agenda: op zondag 8 oktober wordt voor de achtste keer ‘De 15 van Wassenaar’ gelopen. Het hardloopfeest is voor de lopers een unieke combinatie van samen hardlopen, samen vieren dat het doel bereikt is én samen goede doelen steunen. Voor niet-rennende Wassenaarders biedt ‘De 15’ prachtige kansen om als vrijwilliger of supporter het evenement met de lopers mee te maken.

Inschrijving geopend, ga de uitdaging aan!

“De 15” is sinds 2013 uitgegroeid tot een Wassenaars feestje waar alle Wassenaarders aan mee kunnen doen. Voor de achtste editie rekent de organisatie er op dat het maximaal toegestane aantal van 1000 deelnemers aan de start zal verschijnen.  De 15 van Wassenaar probeert recreatieve lopers aan te trekken, voor wie de 15 kilometer een echte uitdaging is. Iedere loper voelt zichzelf met 15 kilometer in de benen de grote kampioen, ongeacht de eindtijd. Sinds zondag hangen er weer spandoeken in het dorp, waarmee de inschrijving geopend is. Op Koningsdag ronselen bestuursleden van De 15 op het marktterrein lopers en vrijwilligers.

Bayer Vastgoed nieuwe hoofdsponsor van ‘De 15’

Bayer Vastgoed heeft zich voor vijf jaar als hoofdsponsor aan De 15 verbonden. Voorzitter Bernard Menken is blij met deze langjarige toezegging: “Bayer Vastgoed heeft een sterke band met Wassenaar en steunt onze ambities. We zijn heel blij met deze vijf-jarige overeenkomst. Met zo’n 100 Wassenaarse vrijwilligers organiseren we een mooi evenement waar Wassenaar zich in de regio van haar mooiste kant laat zien. Dat is voor veel bedrijven een interessante propositie. ”

Als subsponsors zijn Aerofit Healthclub en KNAB Bank al jaren vaste partners van “De 15”. Het is echt een evenement voor én door Wassenaar. De gemeente maakt zich met raad en daad hard voor het evenement, en ook de samenwerking met de Politie is de afgelopen jaren uitstekend ingevuld.

Goede doelen

De lopers lopen ‘De 15’ uiteraard voor zichzelf. Maar iedere deelnemer doneert ook een bedrag aan een lokaal of een nationaal goed doel dat de organisatie selecteert.  

Drie smaken

Naast de 15 kilometer kan je ook voor de 7500 inschrijven. En sinds 2022 is er ook een 15 kilometer wandelparcours.

De Wassenaarse Krant is mediapartner van ‘De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar’ en zal je in de komende maanden door middel van exclusieve primeurs informeren over dit Wassenaarse hardloopfeest.

Tags

De Bayer Vastgoed 15 van WassenaarHardlopenWandelenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top