Ga naar hoofdinhoud

Iedereen is welkom op de 𝐂𝐚𝐬𝐡 𝐟𝐨𝐫 𝐔𝐬𝐡𝐞𝐫 𝐅𝐚𝐢𝐫!

Buurtvereniging Oostdorp & Omgeving
31 mei 202342 second read

Erik en Gerda Ruigrok vd Werve, de ouders van de kleine Cash kregen afgelopen november te horen dat hij USH1 heeft. Dit verdrietige nieuws was reden genoeg voor Sem van Eeden en een enorme groep vrienden en familieleden om in actie te komen en een fair te organiseren.

De dag heeft een goed gevuld programma met verschillende leuke activiteiten voor groot en klein en staat volledig in het teken van een grootse inzamelingsactie voor stichting Ushersyndroom. Eén van de hoogtepunten is de veiling waarbij o.a. gesigneerde shirts van 𝐋𝐢𝐨𝐧𝐞𝐥 𝐌𝐞𝐬𝐬𝐢 en 𝐄𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐨𝐥𝐦𝐚𝐧 geveild zullen worden.

De Cash for Usher Fair vindt plaats op zaterdag 3 juni a.s. in het clubgebouw van de buurtvereniging O & O, Dr. Mansveltkade 9 in Wassenaar.

Meer informatie over de Cash for Usher Fair vind je op de FB pagina van Cash: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089826128804

Tags

Buurtvereniging O&OCash for Usher FairGoede doelinzamelingsactieStichting UsherWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top