Ga naar hoofdinhoud

In de startblokken voor een nieuw Theaterseizoen!

Theater Warenar
31 mei 20233 minute read

START KAARTVERKOOP – Vanaf maandag 12 juni om 10.00 uur start de kaartverkoop voor de Theaterseizoen 23 | 24. En daar hebben wij enorm veel zin in! Het afgelopen seizoen begonnen wij in spanning, niet wetende wat ons dit jaar te wachten zou staan, na drie gekke, onvolledige seizoenen. Gelukkig bleven we in de lucht en werd het een heel mooi Theaterseizoen met veel nieuwe gezichten en zeker ook veel bekende gezichten in ons publiek. U zat daar ook bij en dat waarderen wij enorm!

De komende weken is ons theater het toneel voor vele dansgroepen, muziekscholen en groep 8 musicals. Wij zijn blij te zien dat veel verenigingen en scholen ons ‘hervonden’ hebben en zich thuis voelen bij ons.

Nu we afgelopen vrijdag onze laatste professionele voorstelling uit het programma mochten ontvangen, VanWyck gaf een prachtig concert met een Wassenaars tintje, is het tijd om vooruit te gaan kijken naar al die nieuwe voorstellingen die gaan komen.

8 SEPTEMBER – WARE MIX KICK OFF SEIZOEN – Inmiddels wordt er al veel naar gevraagd “Wanneer is die leuke avond met die voorproefjes van voorstellingen weer?” Dat wordt dus vrijdagavond 8 september!

Voor de derde keer op rij geven we aan het begin van seizoen een preview op het programma dat komen gaat. Je ziet korte live optredens, makers die iets komen vertellen over hun productie, persoonlijke trailers van artiesten, en na afloop een drankje met de artiesten in de foyer. Van toneel tot cabaret, van muziek tot amusent. Wie je gaat zien deze avond, houden wij als verrassing! De kaartjes voor de Ware Mix zijn gratis, maar bestellen is nodig, want VOL = VOL.

Maar voordat u kunt gaan bestellen, moeten wij, door overmacht, komende week opnieuw overstappen naar een ander kaartverkoopsysteem. Dit kan aan het begin nog wat ongemak met zich meebrengen, waarvoor wij uw begrip vragen. Wij doen er alles aan het zo eenvoudig mogelijk en snel te laten verlopen.

1 JUNI – PROGRAMMA ONLINE & VERNIEUWD INLOGGEN:  Vanaf 1 juni staat ons nieuwe en volledige programma ter inzage online onder “Theaterprogramma 23|24”. Door de overstap zijn dan ook de laatste (dans/muziek) voorstellingen via die genoemde pagina in de verkoop.

Geef bij de eerste keer inloggen aan dat u uw wachtwoord vergeten bent. Dan kunt u vervolgens uw wachtwoord “vernieuwen”. Dit mag uw oude wachtwoord zijn, echter wij raden u aan een nieuw wachtwoord te maken. Bestellen kan vanaf maandag 12 juni 10.00 uur. 

7 JUNI – START KAARTVERKOOP VOOR VRIENDEN VAN WARENAR om 10.00 uur

Draagt u Theater Warenar en het Team een warm hart toe? En komt u graag naar ons Theater?

Word dan vandaag nog Vriend van Theater Warenar voor € 50,- per seizoen door dit formulier in te vullen!

Vrienden van het Theater kunnen al vanaf woensdag 7 juni kaarten kopen voor een nieuw seizoen (ipv 12 juni).krijgen korting bij de meeste voorstellingen.worden als eerste geïnformeerd over leuke extra´s en nieuwtjes.steunen het theater bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.

12 JUNI – START KAARTVERKOOP THEATERSEIZOEN 23|24 om 10.00 uur

U kunt vanaf deze dag ook weer aan onze Theaterkassa bestellen op maandag en woensdag tussen 10.00 – 14.00 uur. Kom langs en laat u informeren of bel uw bestelling door op 070 511 8382.

ZOMERSLUITING 17 juli – 20 augustus 2023

Tijdens de zomermaanden is Theater Warenar helaas gesloten en niet bereikbaar. Ook de mailberichten worden in die periode niet gelezen.

Gelukkig kunt U wel gewoon online bestellen! Vanaf 20 augustus helpen wij u weer aan de telefoon of Theaterkassa.

Tags

23/24KaartverkoopProgrammaTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top