Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Loopgroep de Wassenaarse Slag

Beginnende hardlopers hebben hun doel bereikt!

Loopgroep de Wassenaarse Slag
1 juni 202349 second read

Nog maar 6 weken geleden begonnen en nu met succes het doel gehaald: 25 minuten hardlopen zonder te stoppen. Deze groep van enthousiaste hardlopers heeft met succes de beginnerscursus van Start to Run bij Loopgroep de Wassenaarse Slag afgerond. Het was soms zwaar, er was soms spierpijn, er waren rode hoofden en er waren zeker zweetdruppels maar het was het allemaal waard.

De cursus speciaal gericht op beginnende hardlopers wordt gegeven door de deskundige en enthousiaste trainers van de Loopgroep de Wassenaarse Slag.

Als jij ook wil beginnen met hardlopen, doe dan mee de volgende keer! De volgende cursus zal na de zomer plaatsvinden. Stuur nu alvast een mailtje dan noteren we je naam.

Ben je een gevorderde loper? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl) of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.

Tags

AfsluitingBeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagStart to RunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top