Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Snel & Lenig

Snel en Lenig bij Judowedstrijden in Wateringen

Snel en Lenig
1 juni 20232 minute read

Wat te doen op een mooie zonnige voorjaarsdag als de tweede Pinksterdag. Op deze dag werd het jaarlijkse Pinkstertoernooi gehouden bij Velo Ryu Ha in Wateringen. Aan dit toernooi deden kinderen naast judoka’s van Velo Ryu Ha ook verschillende kinderen van judoscholen uit de Regio, te noemen zijn: Yawara, Westvliet en Budosport Rust uit Den Haag, Gouweleeuw uit Delft. Ook Snel en Lenig uit Wassenaar had een uitnodiging ontvangen en er deden 10 kinderen vanuit Wassenaar mee.

Voor vele kinderen was dit een eerste kennismaking met judowedstrijden en al helemaal met kinderen van andere sportscholen. Leuk om te zien dat zij gedurende het toernooi groeide en meer zelfvertrouwen kregen. Meester Thomas en meester Jacco hebben hen in de afgelopen week op dit toernooi voorbereid. Meester Thomas was ook op de dag zelf aanwezig om hen te begeleiden.

Natuurlijk gaat het om het plezier hebben in de sport, maar het is natuurlijk ook leuk als je een prijs in ontvangst mag nemen. De judoka’s uit Wassenaar hebben een eerste, tweede en derde plaats en natuurlijk ook de eervolle vermeldingen verdient. De sfeer was erg gemoedelijk en de organisatie was goed. Alles liep mooi op tijd. Dat maakt een dag als deze super leuk.

Meer informatie: vechtsporten@snelenlenig.nl, maar je kunt ook langskomen tijdens een les op zaterdagochtend.

Tags

JudoJudowedstrijdenSnel en LenigWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top