Skip to content
Afbeelding ter illustratie. Archieffoto. Fotocredit: SMOW

Hulp bij geldzaken – Wat wij doen

2 juni 20232 minute read

Inwoners van Wassenaar kunnen voor allerlei zaken op het gebied van inkomsten en uitgaven bij Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) terecht.

Wat wij doen bij geldzorgen:
Individuele hulp en begeleiding door een sociaal werker geldzaken. Praten over geld helpt. Overzicht krijgen door inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten met hulp van een budgetmaatje daar waar het kan.

Zelfstandigenloket
Aan ondernemers waaronder ZZP-ers bieden wij een luisterend oor en gaan op zoek naar antwoord op de vraag. Wij werken samen met het Ondernemersklankbord.

We bieden hulp met vrijwilligers bij het invullen van formulieren, zoals die van de belastingdienst, en via budgetmaatjes die helpen om thuis geldzaken op orde te krijgen.

SMOW steunfonds
Diverse fondsen in Wassenaar zoals het SMOW steunfonds helpen in bijzondere omstandigheden inwoners die in geldnood zitten en met spoed hulp nodig hebben.

We verwijzen door:

Sociaal raadsvrouw Wassenaar ( Kwadraad)-
Voor alle vragen die met wet- en regelgeving te maken hebben zoals het aanvragen van een uitkering of het opstellen van een bezwaarschrift voor instanties zoals de belastingdienst, het UWV of de gemeente.

De Kredietbank houdt wekelijks spreekuur over schulden op woensdag van 14.00-17.00 uur bij ons in het van Heeckerenhuis. Belt u SMOW voor een afspraak 070 511 2226

Kijk ook eens op www.Geldfit.nl daar vind je gratis informatie en een anonieme test over jouw financiële situatie.  

Heb je vragen of wil je meer weten?

SMOW geldzaken is onderdeel van het Sociaal Team Wassenaar. Onze ondersteuning is gratis. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar

van Heeckerenstraat 2

2242 GX Wassenaar

070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)

info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Tags

GeldzakenhulpInwonersSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top