Ga naar hoofdinhoud
Archieffoto.

Kom naar de klimaattafel op 14 juni

2 juni 20232 minute read

Op woensdagavond 14 juni (van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur) is de tweede Klimaattafel van 2023 in theater de Warenar. Deze keer is het een afwisselende avond met drie onderwerpen: de verduurzaming van een huis uit 1924, hoe breng je mensen en energie samen en groene daken. Komt u kijken?  

Fotocredit: gemeente Wasssenaar

Wat is de Klimaattafel?  

Op de Klimaattafel komen inwoners, ondernemers en gemeente samen om te werken aan een duurzaam Wassenaar. Het is een gratis bijeenkomst en iedereen is welkom. Kom dus vooral een kijkje nemen als u benieuwd bent naar inspirerende groene en duurzame initiatieven in Wassenaar. U kunt ook online via YouTube deelnemen aan de bijeenkomst.  

Interesse? Meld u zich dan aan via ons e-mailadres klimaattafel@wassenaar.nl. Graag horen wij ook van u of u fysiek of online aanwezig zult zijn. De link voor online deelname ontvangt u na aanmelding.  

Waar gaat deze Klimaattafel over?  

De avond is gevuld met presentaties van dorpsgenoten. Een inwoner gaat ons meenemen in de verduurzaming van zijn huis, dat grotendeels in 1924 is gebouwd. Hij heeft zijn gasverbruik met maar liefst tweederde teruggebracht en heeft het thuis toch lekker warm. Een van de drijvende krachten achter de eerste Energiebeurs vertelt over hoe je mensen en energie samenbrengt. De Groene Meent start een project om je dak of een deel ervan vol plantjes te leggen en een van de leden geeft daar uitleg over. Een groen dak vangt water op, biedt voedsel voor insecten en kan verkoelend werken in de zomer. Ook draag je ermee bij aan een gezonde en prettige leefomgeving.    

Na afloop is er tijd voor een netwerkmoment met een drankje.  

Hopelijk zien wij u deze Klimaattafel op woensdag 14 juni! 

Tags

GemeenteKlimaattafelTheater WarenarVerduurzamingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top