Ga naar hoofdinhoud
Archieffoto. Fotocredit: SMOW

Kom naar het Odensecafé

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
5 juni 20232 minute read

Wanneer breng ik mijn moeder naar een verpleeghuis? Moet ik de autosleutels van mijn vader afpakken? Wat als je naaste niet onder de douche wil? Welke morele overwegingen zijn er bij de communicatie over de laatste levensfase? Er zijn talloze ethische dilemma’s waarmee mensen worstelen in hun zorg voor iemand met dementie. Deze en andere dilemma’s, daarover spreekt

Dr. Dorothea Touwen. Zij is specialist op het gebied van de ethiek en recht van de gezondheidszorg.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) organiseert in 2023 een aantal informatieve bijeenkomsten, die worden gevuld met lezingen, boekbesprekingen, interessante gastsprekers en prachtige muziek! Daarmee is het Odensecafé dé plek om informatie te krijgen en ervaringen uit te wisselen over dementie. Tijdens dit appeltaartconcert in het Odensecafé is het Café vrij toegankelijk voor mensen met dementie, partners, familie en hulpverleners.

De muziek wordt verzorgd door een kwartet bestaande uit Martin Kaaij – gitaar, Michiel Holtrop altviool en 2 dames van het residentieorkest: Eline van Esch – fluit en Miriam Kirby – cello.

Komt u ook 20 juni?

Het Odensecafé wordt ditmaal georganiseerd in het Van Ommerenpark in samenwerking met Alzheimer Nederland regio Haaglanden. Het vertrouwde team van casemanagers dat zich al jarenlang inzet om Wassenaarders te ondersteunen tijdens dit ziekteproces zijn uiteraard aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wanneer: dinsdag 20 juni 2023

Hoe laat: 19.00-21.00 uur

Waar: Van Ommerenpark 200, Wassenaar

Aanmelden: mogelijk tot en met 19 juni info@smowassenaar.nl of vraag om meer informatie bij Monique de Ruiter.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar

van Heeckerenstraat 2

2242GX Wassenaar

070-5112226 (09.00-14.00 uur)

info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Tags

OdensecafeSeniorenSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top