Skip to content
Fotocredit: PR

Inschrijving voor de i4 Housing Zwemloop en Duintrail geopend!

I4 Housing Zwemloop Wassenaar
7 juni 20232 minute read

In 2023 zal de Wassenaarse Zwemloop voor de 28e keer plaatsvinden. Wassenaars makelaarskantoor i4 Housing heeft zich als hoofd- en naamsponsor verbonden aan de zwemloop. Voorzitter Joost Meesters is erg verheugd dat door de verbintenis de continuïteit van dit unieke evenement in economisch onstuimige tijden beter geborgd is. Hiermee verbindt deze trouwe sponsor met een sportief team zich voor enkele jaren aan het evenement: Een mooie Wassenaarse samenwerking!

De zwemloop is door de jaren uitgegroeid tot een evenement met een zekere cultstatus. Het deelnemersveld bestaat uit een bonte selectie van hardloop- en triatlon amateurs uit Wassenaar, maar met deelnemers uit alle uithoeken van Nederland. Regelmatig zijn er ook triatleten uit de Nederlandse (sub)top te vinden op het evenement, die de laagdrempeligheid, mooie omgeving en het ruige en zware parcours erg waarderen.

Wil je liever niet zwemmen? Inschrijven is ook mogelijk als duo, waarbij de één zwemt en de ander rent. Daarnaast is sinds 2022 ook de Duintrail onderdeel van de zwemloop. Dit is een trailrun, zonder zwemonderdeel. De i4 Housing Zwemloop vindt dit jaar plaats op zondag 3 september en inschrijven is mogelijk via www.wassenaarsezwemloop.nl

Fotobijschrift: i4 Housing verbindt zich als hoofdsponsor aan de Wassenaarse Zwemloop. V.l.n.r: Monique de Haas, Ton van Soest, Shannon Terlouw. 

Tags

HardlopenInschrijvingSponsorWassenaarWassenaarse ZwemloopZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top