Ga naar hoofdinhoud

WassenaarDoet.nl nu al een succes!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
7 juni 20232 minute read

Afgelopen Koningsmarkt werd op het marktterrein onze nieuwe webpagina WassenaarDoet.nl gelanceerd. Dé webpagina voor kortstondig en flexibel vrijwilligerswerk zodat jij het makkelijk kan inpassen in je agenda.

Eén maand later kunnen we al zeggen dat het een groot succes is! Diverse organisaties weten de website al te vinden en hebben daar leuke vacatures geplaatst. Vrijwilligerswerk waarbij je zelf kan bepalen wanneer en waar je dat doet! Je hebt direct contact met de organisatie waar de vacature staat. Dat is wel zo snel en gemakkelijk!

Hieronder aan aantal vacatures van Wassenaardoet.nl in de spotlight:

  • VCW zoekt versterking voor het klussen/tuinklussen team. Zelf bepaal je wanneer je langs gaat en je helpt mensen die dit niet meer zelf kunnen. Ook is de VCW op zoek naar versterking in het taalcafé. Help anderstaligen met het oefenen van Nederlands spreken.
  • Fietsmaatjes Wassenaar heeft een vacature voor fietsbeheerder en coördinator.
  • SMOW heeft hulp nodig bij diverse werkzaamheden zoals bij automaatje, samen winkelen en thuisadministratie.

Lijkt je dit wat? Kijk dan op Wassenaardoet.nl voor deze en andere leuke vrijwilligersfuncties. Je kan je ook aanmelden voor onze vrijwilligerspool. Als maatschappelijke organisatie kan je ook een profiel aanmaken en jouw kortstondige en flexibele vrijwilligersvacatures plaatsen. Of in contact komen met vrijwilligers die beschikbaar zijn!  

Tags

VacaturebankVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaarWassenaar Doet
Gerelateerde artikelen
Back To Top