Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Repair Café Wassenaar 14 juni

Repair Cafe
9 juni 202340 second read

Op 14 juni (en op 28 juni) bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar met uw te repareren spullen, b.v. kleding, klein houtwerk, een lamp, radio/cd-speler, stofzuiger, waterkoker, tuinmachine. Geef uw spullen een langer leven, “waardeer het, repareer het”, draag bij aan duurzaamheid!

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren tussen 13.30-14 uur en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt wachten aan de gezellige klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) wordt na afloop gewaardeerd.

Voor vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com. Het Repair Café is deze maand nog één keer extra, op 28 juni. Daarna we zijn juli/augustus op zomerreces tot 13 september.

Tags

Duurzaam DoenRepair CafeReparatieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top