Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit:Unity.Nu

Een zomermaaltijd voor alle inwoners van ons dorp en dominee Jilles de Klerk neemt afscheid

Unity.NU
11 juni 202330 second read

In de nieuwste aflevering van ‘Bij Ellen’ zijn dominee Jilles de Klerk en Riet Nellise te gast. De Klerk vertelt onder andere over zijn afscheid van de PKN Wassenaar en over de lokale dorpskerk. Riet Nelisse schuift aan om te vertellen over de zomermaaltijd die zij bij de Dorpskerk organiseert. Deze maaltijd is toegankelijk voor alle inwoners van het dorp. 

‘Bij Ellen’ is donderdag 15 juni rond 19.30 uur te zien bij Unity.NU en wordt tot en met vrijdag 16.30 uur, ieder uur herhaald. Het programma wordt in het weekend herhaald en is ook terug te zien via www.unity.nu

Tags

Bij EllenTalkshowUnity.NUWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top