Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Geweldig resultaat Cash For Usher fair

Cash for Usher fair
11 juni 202355 second read

Op zaterdag 3 juni werd in en rond Buurtcentrum Oostdorp de Cash For Usher fair gehouden. Een grote groep vrijwilligers, onder de bezielende leiding van Frans en Mandy Wiedenhoff, zijn wekenlang bezig geweest met de organisatie van dit sympathieke evenement. En dat alles met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Ushersyndroom. Dankzij het schitterende weer, de enthousiaste vrijwilligers en de vele bezoekers werd het een gedenkwaardige dag vol activiteiten. Om klokslag 10 uur startten de darters met hun 12-urige dartmarathon en ging de braderie van start.

Veel muziek, kinderspelletjes, een enorm springkussen, genoeg te eten en drinken, diverse loterijen met fraaie prijzen en ’s avonds een spectaculaire veiling met unieke objecten. Tot in de kleine uurtjes ging het feest door in een bomvol buurtcentrum.

Op donderdag 8 juni werd de uiteindelijke opbrengst bekend gemaakt: het fabelachtige bedrag van € 19.000,00. De organisatie had gehoopt op een mooi resultaat, maar dit bedrag overtrof de stoutste verwachtingen. Hulde aan alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet, de winkeliers voor het beschikbaar stellen van de vele fraaie prijzen en de talloze sponsors voor hun bijdragen, in één woord: super!

Tags

Buurtcentrum OostdorpOpbrengstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top