Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Wassenaar in Concert 17 juni 2023 met De Sesamstraat Show & Berget Lewis

Centrummanagement Wassenaar
14 juni 20232 minute read

Het centrum van Wassenaar maakt zich klaar om op zaterdag 17 juni een uniek evenement te organiseren dat muziek, entertainment en gezelligheid combineert – Wassenaar in Concert! Dit muzikale spektakel zal het hart van Wassenaar doen overslaan met optredens van o.a. Berget Lewis en Captain Midnight. Voor de kinderen staat er een interactieve Sesamstraat Show op het programma, met de mogelijkheid om met de Sesamstraat figuren op de foto te gaan!

Het evenement begint om 14:00 uur op de Van Hogendorpstraat met De Sesamstraat Show “Het Grote Straatfeest”, waarmee het winkelcentrum van Wassenaar transformeert in een openluchtpodium. Zingen, springen, dansen, kortom feest! Daarna tijd voor een meet & greet met alle Sesamstraat figuren.

Om 15:30 uur zullen Berget Lewis en Captain Midnight het podium betreden en het publiek betoveren. Berget Lewis, een van de ‘Ladies of Soul’ knalt van de bühne af met haar krachtige stemgeluid. Daarbij mixt The Captain Midnight Band de charme van een partycoverband met de veelzijdigheid van een pianoshow. Het publiek wordt getrakteerd op een breed scala aan muziekstijlen, rock ‘n roll, dance- en soul classics maar ook de allergrootste Nederlandstalige klappers en voldoende ruimte voor de hits van vandaag.

Wassenaar in Concert biedt niet alleen vermaak voor de muziekliefhebbers, maar ook voor het hele gezin. Eerst gezellig shoppen en lunchen in het centrum en daarna meeswingen met de Sesamstraat Show en het optreden van Berget Lewis en Captain Midnight! Kom dus genieten van alles dat Wassenaar Centrum te bieden heeft. Onze horeca zal uiteraard allerlei lekkere verfrissende dranken en versnaperingen voor jullie op de kaart hebben, waardoor het winkelcentrum wordt omgetoverd tot een smakelijk festivalterrein.

Voor meer informatie over Wassenaar in Concert, inclusief het volledige programma en een lijst van deelnemende artiesten, kunt u terecht op de officiële website van het winkelcentrum Wassenaar www.winkelsinwassenaar.nl. Mis dit muzikale extravaganza niet en noteer 17 juni alvast in uw agenda!

Tags

CentrummanagementMuziekMuziek in het CentrumWassenaarWassenaar in ConcertWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top