Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Geslaagden Rijnlands Lyceum Wassenaar – tijdvak 1

Rijnlands Lyceum Wassenaar
15 juni 20232 minute read

Gisteren kregen de eindexamenkandidaten van het Rijnlands de uitslag en gelukkig konden de meeste leerlingen gefeliciteerd worden. Alle leerlingen kwamen naar school om elkaar te feliciteren en natuurlijk om de cijferlijst in ontvangst te nemen. Het Rijnlands feliciteert alle geslaagden en wenst de leerlingen die voor het tweede tijdvak gaan heel succes!

Geslaagden halen hun cijferlijst op. Fotocredit: PR

HAVO 5

Leon van Baardewijk, Jesse Bus, Teun van Dam, Meidan Geva, Valentijn Groenland, Isabel Heijster, Sophie Hendriks, Zoë Hubregtse, Thijs Kaarls, Eva Kerdel (cum laude), Shayaan Khan, Emile Kunen, Taj Maandag, Anna de Niet, Merlijn Poels, Charlotte Prinsen, Milena Sanosian, Nikki Son, Nick Steinz, Lars Tummers, Brum Voogt, Max van Wees

VWO 6

Atheneum

Fares Al Akhras, Aya Alatrash, Justin Altink, Yaquin Bekkali, Eveline van Bemmelen, Sophie Blom, Anouk Boele, Duco Bongaerts, Zara de Bos, Fleur Dagelet, Lars d’ Ancona, Jolan Dhuique-Hein, Rauf El Atrash, Sam Elion (cum laude), Isabel van Eps, Dusan van Erp, Femke Gerzon, Kevin Groot, Pauline Happée, Juno Hennevelt, Jorrit Hilders, Floris Hoekema, Francien Holleman, Mirco Jacobs, Flo Janssen, Frederique de Jong, Ecem Kiraç, Micky Klein, Esther van Klink, Manou Kooyman, Marleen Kuin, Bart van Liefland, Mia Loozekoot, Stijn Manders, Pepijn Nordkamp, Tim Nordkamp, Lisanna van Rooijen, Victor Ruesink, Maren Ruijs, Nore Schakel, Philip Stretton, Eline Verhulst, Lennard Vleggeert, Jerry Wang, Noor Wensveen, Sam Weustink, Tristan Wijnmaalen

Gymnasium

Sena Aras, Noah de Boevère, Kartal van Delden (cum laude), Floris Jan van Dijk (cum laude), Mees Gunneman (cum laude), Malou van der Heijden, Henriëtte Kettler, Rozalie Smit, Mar Stoel (cum laude), Lotte Tjebbes

Tags

AtheneumGeslaagdenHAVOrijnlands lyceum wassenaarTijdvak 1vwoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top