Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart MO15 2e op KNVB-toernooi

Blauw Zwart
16 juni 20232 minute read

Om 11.30 de eerste wedstrijd en het zonnetje was al reeds aanwezig. Voordat we begonnen waren er al een paar meiden wat draaierig. Maar goed dat er vandaag genoeg komkommers, tomaten en watermeloen aanwezig waren. Dus even eten voor de eerste wedstrijd. En dat resulteerde in een meer dan verdiende 1-1 tegen Rijnsburgse Boys, met een doelpunt van Sophie. En weer een fantastische spelende laatste vrouw, Sarah, die alles dicht liep. 

De 2e wedstrijd werd gewonnen met 1-0 van Hillegom. Wederom een topwedstrijd met veel inzet. De verdediging stond weer als een huis. En weer een mooie goal. Lange bal van Bloem, precies op maat bij Sophie, die alweer goed afmaakte.

Daarna kwam de wedstrijd tegen Foreholte. De tegenstander had er al 3 gewonnen. Maar daar bleef het bij. De 1-0 was weer door Sophie en de 2-0 door Karina (1 van de 3 speelsters van MO-13, waarvoor dank). 

Dus nu moesten we alleen de laatste nog winnen. Weer begonnen we goed, we hadden een hoop kansen maar uit het niks stonden we met 1-0 achter. Een schot van meer dan 25 meter ging er helaas in. Niks getreurd en weer alles gegeven. Helaas was er weer een afstandsschot en dat resulteerde ook weer in een doelpunt: 2-0. Met nog 5 minuten te spelen en ondanks de enorme hitte gingen we volle bak erin en wonnen alle duels. Dat resulteerde ook in een verdiende 2-1. Daarna nog een kans van Karina. Maar die ging helaas over.

Maar toch een mooie 2e plek op dit toernooi.

Dit seizoen hebben we laten zien dat we gewoon boven in mee kunnen draaien. Iedereen heeft een enorme vooruitgang geboekt. Volgend jaar gaan we voor de 1ste plek. Speler van het jaar is toch geworden Sophie van Deursen! 

24 juni gaan we het seizoen afsluiten op het strand, even voetballen nog en eindigen met wat te eten en te drinken. Tot volgend jaar!

Mocht je het nou ook leuk vinden om bij de meiden te komen voetballen, neem dan contact op met Nathalie Vosse: nathalie_vosse@hotmail.com

Tags

Blauw ZwartMeidenvoetbalMO15VoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top