Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit:Unity.Nu

Nieuwe aflevering talkshow ‘Bij Ellen’

Unity.NU
16 juni 202351 second read

Bij Ellen is om de week op donderdag vanaf 19.30 uur te zien en wordt daarna ieder uur herhaald. In het weekend wordt het programma herhaald op zaterdagavond rond 19.20 uur, direct na het Unity.NU Weekoverzicht. Dan wordt het programma ieder uur herhaald tot en met zondag 18.20 uur.

In de nieuwste aflevering van ‘Bij Ellen’ zijn dominee Jilles de Klerk en Riet Nellise te gast. De Klerk vertelt onder andere over zijn afscheid van de PKN Wassenaar en over de lokale dorpskerk. Riet Nelisse schuift aan om te vertellen over de zomermaaltijd die zij bij de Dorpskerk organiseert. Deze maaltijd is toegankelijk voor alle inwoners van het dorp. 

Unity.NU is in de regio Leiden te ontvangen via Ziggo kanaal 40 en KPN 1412 en in Wassenaar en de Haagse regio op Ziggo 45 en KPN 1492.

De Wassenaarse journaliste Ellen Klaver heeft haar eigen talkshow op de streekomroep Unity.NU. Om de week praat zij met spraakmakende gasten uit het dorp.

Bekijk hier de nieuwe uitzending: Bij Ellen aflevering 4: Wassenaarse Dorpskerk en Zomermaaltijd

Tags

Bij EllenTalkshowUnity.NUWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top