Skip to content
Fotocredit: PR

Stichting Spelenderwijs organiseert open dag op 24 juni

Stichting Spelenderwijs
17 juni 20232 minute read

Op zaterdag 24 juni organiseert Stichting Spelenderwijs bij Scouting van Woesik een open dag voor jong en oud. Stichting Spelenderwijs organiseert ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie voor Wassenaarse kinderen de Sport- en Speldagen. U bent op onze open dag van harte welkom om samen met uw kinderen de sfeer van die Sport- en Speldagen (die in de laatste week van de zomervakantie plaatsvinden, red.) te komen proeven.

De open dag van Stichting Spelenderwijs staat geheel in het teken van de Sport- en Speldagen. Zo staat onder andere de stormbaan klaar en kunnen alle kinderen deelnemen aan een 8-kamp met Oud Hollandse sport en spellen. Daarnaast bouwen wij een kleine versie van onze survivalbaan op, vergeet dus niet om een handdoek en schone kleren mee te nemen! Heb je na al die pret nog zin in iets lekkers? Kom je eigen suikerspin maken of schep een bakje popcorn op.

Tijdens de open dag kunt u met uw kinderen meedoen aan de activiteiten. Verder zullen de staf en bestuur van de Sport- en Speldagen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Iedereen is van 13.00 tot 16.30 uur van harte welkom bij Scouting van Woesik aan de Van Duivenvoordelaan 560, de toegang is gratis! Wij hopen u en uw kinderen te mogen verwelkomen op onze open dag.

Tags

Open DagSport- en speldagenStichting SpelenderwijsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top