Skip to content
Fotocredit: PR

Geslaagden Adelbert College – eerste tijdvak

Adelbert College
19 juni 20233 minute read

Het Adelbert College feliciteert de geslaagde leerlingen in het eerste tijdvak!

4 vmbo-t

Badr Acherrat; Ava Amini Zanjani; Lars Baas; Quinty Belt; Amira Benalioui; Feline van den Berg; Luna Bijl; Jordi van Bommel; Beertje Bronsgeest; Jamie Charlton; Alana Daly; Isla Devlin; Fleur van Driel; Indy Dury; Roos Edelaar; Yusuf Ghani; Lotte Goemans (CL); Lynn Haasnoot; Owen Haasnoot; Michelle Haasnoot; Jesse Hertsenberg; Fiene van den Heuvel; Maureen van der Heyden; Simone Hillenaar; Jelle Hommes; Björn Hoogstad; Maxime Jansen; Elise Jasper; Boudewijn Keijzers; Hugo Kerstens; Jamie van der Kooij; Noor Kruysmulder; Bibi Kusse; Rose-Ashanti Linders; Julia Lingeman; Gleb Mareev; Leon Masselink; Thijs Meuwsen; Jari Mourits; Louise Noppe; Tim van Oel; Fer Ooms; Jasper Paauw; Oscar van der Peet; Lara Poort; Thijm Pronk; Ivan Şahinbaş; Maximus Schijf; Jordy Schmal; Jaimy Seedorf; Keano Seijsener; Ruben van Someren; Pien van Son; Gijs van Steen; Claire Steijn; Timo Steinz; Stijn Straathof; Sem Straver; Tim Thiry; Ives van der Valk; Floor Vogelzang; Noor Wagemaker; Morris Wiersma; David Witters; Nynke Wolda; Dagmar van der Zalm; Anne Zani; Didi van Zonneveld

5 havo

Annabel Alblas; Anouk Brauns; Emma van der Burg; Mikki Ciere; Sara Denno; Maartje van Dijk; Quinn van Dijk; Phileine Dobbinga; Bowien Draaijer; Florence van Ebbenhorst Tengbergen; Sem van Eeden; Amber Ensing; Jenthe Franses; Livia Froitzheim; Beau Goderie; Evi Gravekamp; Emmanuella Gulijeva; Iben van der Harst; Michelle Hayat; Melanie Hayat; Jitze Hoexum; Nicky den Hollander; Nick Hübner; Andoni van Iterson; Robin Jonkers; Feline Keijzer; Tess van der Kooij; Floris Kraaijenbos; Maddy Lagerberg; Ceyda Lantrok; Naut van Leeuwen; Allard Leidelmeijer; Emma Letmaath; Tim Meijer; Luuk van der Mijle Meijer; Julie Minkema; Myrthe Nienhuis; Fay Peck; Julius Pitlo; Frederique Priester; Jelle Putker; Femke Remmerswaal; Sarine van Rijen; Kay Rooijakkers; Rodina El Sayed; Niels van der Spek; Tristan Swagers; Noa Swen; Olivia Tacken; Reinier Tak; Rianne Terpstra; Ben Tholen; Jolien Tjebbes; Ties Trouw; Lindi van Veen; Tom Vierling; Danae Visser; Vincent van der Water; Pien Westgeest; Quinten Wolff; Yasmin Zitman; Jens Zonneveld; Sophie Zonneveld; Yannick Zwaan; +1 leerling

6 atheneum

Wouter Aerden; Mo Arabe; Wiebe van Bijsterveld; Linn Calis; Jeske van der Does; Melissa van Duin; Fenne van den Essen; Florian Gerlings; Ashley Gümüs; Arthur van Haandel; Famke de Haer; Emma Hazenbos; Thomas van der Holst; Sem van der Holst; Eline Hoogendoorn; Diederik Hubbeling; Quentin de Jong; Lotte Kooman; Florine Koopman; Eveline Korswagen; Luuk van der Kraan; Maud Leibbrand; Jasper Luijkx; Daniëlle Mulder; Liv Noordover (CL); Chris Pilk; Lukas Pillen; Casper Ramp; Anabel Romeijn; Twan Sader; Céline Satter; Joris Schalm; Maria Semler; Maaike Slats; Ingmar Soels; Marilie Spooren; Anouk Straathof; Fien Tacken; Karel Timmermans; Katinka Turksema; Tess van der Veer (CL); Tess Versteeg; Anne Vink; Emiel van der Waard; Mies van der Zalm; Felix van der Zalm

6 gymnasium

Anna Hanford; Jennifer Hofman (CL); Arne Hulshof; Kuba Kujawa; Olaf van Leeuwen; Willemijn Schellekens; Tijmen Schik

In 5vwo maar al geslaagd voor een versneld vak

Rose Gerts (En); Lisanne Scheffer (En); Bas Van Staden (Du); Renske Stol (En)

Tags

Adelbert CollegeGeslaagdenTijdvak 1Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top