Ga naar hoofdinhoud

Op naar het volgende event!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
20 juni 20232 minute read

De beursvloer is nog maar net achter de rug. Er waren mooie matches gemaakt tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers. Waarbij de match tussen G. van der Holst & Zn en Stichting Gehandicapten Wassenaar uitgeroepen werd tot mooiste match van de avond. Over wat zij gaan doen hoor je later meer! In totaal 75 matches, dus een super geslaagd evenement. Daar krijgen wij zo veel energie van dat we gelijk door gaan met het volgende evenement organiseren. Het feest voor het 40 jarige bestaan van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar!

Op zondag 1 oktober organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar het vrijwilligersfeest van het jaar! Met een zeer uitgebreid programma bieden wij een fantastische dag aan, aan alle vrijwilligers in Wassenaar in theater de Warenar. De dag begint met een optreden van de verbinders (Bekend van theater en TV; Joep van Deudekom en Rob Urgert.) Vervolgens hebben we verschillende leuke workshops waar je je voor kan inschrijven. Denk aan een wijnproeverij, workshop Djembé of lachen, een workshop van een illusionist of één van de vele andere workshops.  Alles staat in het teken van verbinden. Want dat is waar vrijwilligers ook zo sterk in zijn. Ze maken het onmogelijke mogelijk. En openen deuren die anders gesloten zouden blijven. De dag wordt afgesloten met een spetterend eindfeest met Wassenaarse DJ’s en zo veel meer. Dit evenement wil je niet missen dus noteer de datum alvast in je agenda!

Wil jij ook vrijwilliger worden zodat je ook naar dit leuke feest kan? Of omdat je je talenten wil verbreden of omdat je iets goed wil doen voor de samenleving? Neem dan vrijblijvend een kijkje op WassenaarDoet.nl of kijk op onze vacaturebank op onze website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor meer regulier vrijwilligerswerk. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op maandag- en donderdagochtend van 10.00 tot

12.00 uur. Onze consulenten zitten klaar voor al je vragen en opmerkingen.

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top