Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Schaakvereniging Wassenaar

Zomeravondschaak in het Deijlerhuis

Schaakvereniging Wassenaar
21 juni 202339 second read

Elke maandagavond tot en met het einde van de zomervakantie kan er bij de Schaakvereniging Wassenaar geschaakt worden in de zomercompetitie. Open voor leden en niet-leden, jeugdspelers en senioren. Steeds vanaf zeven uur (19.00 uur), later beginnen mag ook. Er zijn geen kosten aan verbonden.  

De leiding is in handen van Eric van der Marel. Na acht speelavonden staan er 32 schakers op de ranglijst. Aan kop gaan Eric van der Marel, Gerard van der Born en Yashech Al Hamawandi. Beste jeugdspelers zijn Sanjay Korah, Klio Esvelt en Jagger Meevis. Terwijl sommigen heel serieus één partij per avond spelen met klok en noteren, spelen anderen drie wedstrijden op een avond zonder klok.

Wie wil, kan zijn partij naspelen met sterkere spelers. Adres: Deijlerhuis, Hofcampweg 3. Inlichtingen bij ericvandermarel@casema.nl of gewoon langskomen.  

Tags

DeijerhuisSchaakvereniging WassenaarWassenaarZomeravondschaakZomerschaken
Gerelateerde artikelen
Back To Top