Ga naar hoofdinhoud

Bouwen in uw park, ja of nee?

22 juni 20232 minute read

Beste bewoner van Groot Deijleroord, Zijlwetering, van Polanenpark en Oostdorp. We willen u graag iets voorleggen. Vragen wat u ervan vindt: bouwen in uw park, ja of nee?

De gemeente heeft het voornemen om een schoolgebouw in twee bouwlagen van ongeveer 50 bij 26 meter te gaan bouwen in Park Deijleroord achter de Huibregtseschool, bij de voetbalkooi. Bij deze school komt uiteraard ook een schoolplein. Alles bij elkaar wordt het park voor algemeen gebruik snel 2.000 vierkante meter kleiner.  

Het schoolgebouw wordt de nieuwe huisvesting voor 2 scholen, namelijk de St Jozefschool, die nu gevestigd is aan de Thorbeckestraat en de St. Jan Baptistschool aan de Anemonenweg. Eenmaal onder één dak wordt het een school van ongeveer 480 leerlingen met daarbij nog ruimte voor voor- en vroegschoolse educatie plus een BSO. 

Het lijkt Lokaal Wassenaar geen goed plan omdat het ten koste gaat van het beschikbare groen voor de wijk. U bent bewoner van deze wijk. Dus willen wij graag uw mening horen. Daarom zijn we een enquête gestart, waarop u kunt aangeven wat u vindt. Onze vraag is simpel: wat vindt u, bouwen in uw park ten behoeve van een school: ja of nee? Wilt u uw antwoord toelichten, daarvoor is ook ruimte. Dus ga naar onze website www.lokaalwassenaar.nl  en vul de enquête in. Veel dank, het helpt ons onze mening te bepalen.

U kunt ook inspreken tijdens de raadsvergadering over dit onderwerp op 4 juli a.s. in de Paauw. U kunt zich daarvoor aanmelden bij de Griffie via griffie@wassenaar.nl

Op donderdag 29 juni houden wij van 17.00 tot 18.00 uur weer onze inloopborrel. U bent van harte welkom om met ons van gedachte te wisselen over de scholen en andere onderwerpen, die ons dorp betreffen. Zie onze website voor de locatie.

Fractie Lokaal Wassenaar
Altijd in de buurt

Tags

GemeenteraadIngezondenLokaal WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top