Ga naar hoofdinhoud

Ondernemerscafé met VVD minister Micky Adriaansens

23 juni 202335 second read

Maandagavond 3 juli komt Micky Adriaansens, Minister van Economische Zaken en Klimaat naar Wassenaar voor het ondernemerscafé georganiseerd door de Wassenaarse VVD.

Micky Adriaansens, minister van Economische Zaken. Fotocredit: RVD – Valerie Kuypers en Martijn Beekman

Deze avond zal zij met ondernemers in gesprek gaan over actuele onderwerpen waaronder inflatie, digitale dienstverlening van de overheid, regeldruk en bedrijventerreinen. Het zal een interactieve avond worden waarbij er ook voldoende gelegenheid zal zijn om vragen te stellen aan zowel de minister als onze wethouder Laurens van Doeveren.

Deze avond vindt plaats in de Oostdorperhoeve gelegen aan de Oostdorperweg 210. Aanvang om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Niet-ondernemers zijn ook welkom. Vanzelfsprekend zullen de bitterballen niet ontbreken. Bij voorkeur vooraf aanmelden via secretaris@vvdwassenaar.nl

Tags

GemeenteraadIngezondenOndernemerscafeVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top