Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Rooie Cor Veteranen- & Damesvoetbaltoernooi groot succes!

Blauw Zwart
23 juni 20232 minute read

Zaterdag 17 juni 2023, voor velen een dag waar naartoe werd geleefd. Een dag waar naar uitgekeken werd en dan ineens is die dag aangebroken. Afgelopen zaterdagochtend 11.00 uur trapten de eerste 16 van de in totaal 32 super enthousiaste teams af op de alweer 7e editie van het Rooie Cor Veteranen voetbaltoernooi. Naast 24 mannen teams gaven nu ook 8 damesteams acte de présence op dit voetbalspektakel, waar meedoen veel belangrijker is dan winnen en gezelligheid immer de boventoon voert. Dit alles speelde zich – net als alle voorgaande edities – uiteraard af op Sportcomplex De Schulpwei, het thuishonk van de Rksv Bauw-Zwart, Het toernooi heeft ondertussen overigens een patent op zomers weer met heel veel zonneschijn.

Vijf ronden vol voetbalplezier. Muzikale intermezzo’s  van onze plaatselijke top saxofonist Wouter Kiers met band en volkszanger & DJ Peter La Haye. Twee heerlijke finalewedstrijden, die ondanks het vriendschappelijke karakter van hoog niveau waren. Bekers voor de uiteindelijke winnaars MAH en Dames Voorschoten 1. Ruim vierhonderdvijftig mensen die tussen de bedrijven door konden genieten van een heerlijk geprepareerde barbecue. En als Grand Finale de vele muziekkrakers die nog lang over de velden galmden onder aanvoering van onze huis DJ’s Robbin & JP van Lifetrack. Al met al een topdag om op terug te kijken voor zowel deelnemers als toeschouwers. In één woord: grandioos!

Zonder de vele vrijwilligers en sponsoren heeft een evenement van dit formaat geen kans van slagen. Langs deze weg willen wij nogmaals iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen om deze dag tot een succes te maken. Namens de gehele organisatie hopen wij teams en toeschouwers volgend jaar weer welkom te mogen heten op de volgende editie van het Rooie Cor Veteranen- & Damesvoetbaltoernooi. Tot ziens op 15 juni 2024!

Tags

Blauw ZwartDamesvoetbaltoernooiVeteranentoernooiVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top