Skip to content
Fotocredit: Repair Cafe

28 juni Extra Repair Café Wassenaar

Mechteld Nije
25 juni 202340 second read

Op 28 juni is het Repair Café Wassenaar een keer extra open om u te helpen met reparatie van uw kapotte spullen. U bent welkom met b.v. kleding, klein houtwerk, een lamp, radio/cd-speler, stofzuiger, waterkoker, tuinmachine. Goed voor het behoud van uw spullen en goed voor het milieu!

De openingstijden zijn 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2.
U kunt uw spullen afleveren tussen 13.30-14 uur en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt de reparatie afwachten aan de gezellige klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) na afloop wordt gewaardeerd.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com. Het Repair Café sluit hierna voor de zomermaanden, op 13 september kunt u weer bij ons terecht.  

Tags

duurzaamheidHerstelRepair CafeReparatieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top