Skip to content
Fotocredit: YMCA Wassenaar

YMCA Wassenaar in Bobbejaanland

YMCA Wassenaar
27 juni 20232 minute read

De enthousiaste leidingploeg van YMCA Wassenaar willen ook dit seizoen spetterend afsluiten voor al haar leden. Met een geweldige uitgaansdag naar Bobbejaanland in België is dit al goed begonnen. Een grote groep kinderen hebben afgelopen zondag 25 juni kunnen genieten van een fantastisch dagje België tijdens hun lang verwachte 2e uitgaansdag naar Bobbejaanland.

Wat een heerlijk park, met gave en vette attracties. Marjolijn, Kim, Evalien, Elise, Anne, Tygo, Wim en Hans hebben hun uiterste best gedaan om de kinderen een grandioze dag te bezorgen. Dat dit is gelukt mag wel blijken aan de vele positieve reacties van ouders en kinderen. Een heerlijk onbezorgd dagje vol met plezier en gezelligheid. De drukte viel eigenlijk reuze mee met wachttijden voor de attracties van ongeveer 15 min. Het weer was grandioos. Met voldoende drinken en afkoelmomenten was het zeker te doen.

Zondag 2 juli staat het eindfeest gepland. Altijd heel gezellig om nog één keer met al hun leden samen te komen. Dit keer staat een bijzonder bingo in de planning en natuurlijk het altijd spectaculaire rad van avontuur. Leuke prijzen zijn te winnen. Daarnaast krijgen de kinderen patat en mogen ze hun hamburger helemaal zelf samenstellen.

Het YMCA Wassenaar heeft een heel gaaf en leuk clubseizoen achter de rug. Hierbij wil het bestuur alle vrijwilligers hartelijk dank zeggen voor hun inzet om de kinderen te helpen met hun mooie creaties.

De week hierna staat in het teken van de voorbereiding voor hun zomerkamp in Nunspeet. Wederom een geweldig team van negen enthousiaste leiding hebben een heel mooi programma uitgewerkt om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen in het thema tijdmachine. Vanaf zondag 9 juli staan alweer en grote groep kinderen te trappelen om naar het schitterende kampterrein in Nunspeet te reizen. Daarnaast zorgen ze nu ook weer voor uitgebalanceerd maaltijden voor de kinderen. Ze zorgen elke dag voor vers brood van de bakker en vlees van keurslager.

Daarbij is regelmaat belangrijk voor de kinderen en is het tijdstip van de maaltijden maatgevend voor het programma. Maar ook tussendoortjes met fruit voor de broodnodige vitaminen. De limonade wordt aangemaakt met een Bio-siroop zonder enige kunstmatige zoetstoffen. Onze kok heeft verleden jaar veel complimenten gehad voor zijn kookkunsten. Ook dit jaar gaat hij aan de slag om van zijn ingekochte ingrediënten heerlijke gerechten te maken. Natuurlijk zullen ze binnenkort berichten over hoe hun kamp is verlopen.

Tags

BobbejaanlandDagje uitSeizoensafsluitingUitgaansdagWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top