Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Theatrale Opfrisser voordat de Zomer echt begint

Theater Warenar
29 juni 20232 minute read

Kinderstemmen, danspassen en musicalliedjes gieren deze weken door de gangen van het pand aan de Kerkstraat 75 in Wassenaar. Het einde van het school- en cursussenjaar is in zicht en ook het Theaterseizoen loopt ten einde. Alle ogen en gedachten zijn gericht op de zomervakantie.

Daarom nog even een Theatrale Opfrisser van uw Theater in Wassenaar! Sjaak Bral, Francis van Broekhuizen, Rayen Panday, Niet Schieten, Blauwe Vinkjes, Grof Geschud, Niek & Guy, Carel Kraayenhof, Social Squad en de Dutch Swing College Band komen allemaal naar Wassenaar. Ook is er een serie van 4 zondagmiddagen Afternoon Jazz Tributes met tafeltjes en open bar. En hebben we maar liefst 7 PubQuizen op het programma staan. Deze lopen beiden al goed vol. U kunt ze los of als serie bestellen.

Bekijk ons gehele Theaterprogramma voor 23|24 op www.warenar.nl en bestel uw kaarten eenvoudig online. Vergeet uw eventuele tegoed niet in te zetten bij de betaling.

ZOMERSLUITING 17 juli t/m 20 augustus – In deze periode zijn de Theaterkassa en het pand zelf zijn gesloten. Tot de Zomersluiting kunt u ook nog bij de kassa langs op maandag en woensdag tussen 10 en 14 uur in de hal van het Theater. Wij helpen u graag. Online blijft de kaartverkoop gewoon beschikbaar, maar de mail wordt niet of nauwelijks gelezen.

INLOGGEN ONLINE – Door de eerder gemelde overstap van het ticketsysteem ziet de inlogpagina er weer een beetje anders uit. Geef bij de eerste keer inloggen op uw account na 1 juni 2023 aan, dat u uw wachtwoord vergeten bent. Dan kunt u vervolgens uw wachtwoord “vernieuwen”. Dit mag uw oude wachtwoord zijn, echter wij raden u aan een nieuw wachtwoord te maken.

VRIEND VAN HET THEATER – Draagt u Theater Warenar en het Team een warm hart toe? En komt u graag naar ons Theater? Word dan vandaag nog Vriend van Theater Warenar. Kijk op de website voor meer informatie. Dankzij de Vrienden den Theater Warenar kunnen wij o.a. blijven bouwen aan een mooi Theater en Theaterprogramma voor Wassenaar en omgeving.

Wij kijken al uit naar de start van Theaterseizoen, met op vrijdag 8 september de WARE MIX Kick Off, waar u kunt proeven aan enkele voorstellingen die gaan komen. Zien we u daar? Die kaarten zijn gratis, maar dient u wel te reserveren. www.warenar.nl

Plezier met het bekijken van het programma, fijne zomer alvast en graag tot later in ons Theater!

Tags

Theater WarenarTheaterprogrammaTheatrale opfrisserWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top