Ga naar hoofdinhoud
Archieffoto. Fotocredit: PR

Jongerenwerk maakt het JOP gereed voor de grote opknap beurt

Manon de Bruijn
1 juli 20232 minute read

Afgelopen dinsdag hebben de jongerenwerkers van gro-up Buurtwerk met een aantal jongeren de JOP geverfd. JOP staat voor jongeren ontmoetingsplek. Deze staat aan de Dr Mansveltkade. Samen met een graffiti artiest hebben een aantal enthousiaste jongeren een opzet gemaakt voor een ontwerp om de JOP te pimpen. Dit ontwerp wordt er binnenkort opgezet met behulp van de graffiti artiest en de jongeren. Zo moet het weer een plek zijn die aantrekkelijk is om naar toe te gaan voor jongeren om elkaar te ontmoeten.

Ook zijn er ontwikkelingen voor het jongerencentrum/jongeren ontmoetingsplek in het pand van de voormalige boksschool W Boxing ook aan de Dr Mansveltkade. Vorige week zijn op woensdagavond leden van de Raad van Wassenaar langs geweest. Burgemeester Leendert de Lange was hierbij ook aanwezig. Zij kregen een kijkje in de ruimte en de jongerenwerkers van gro-up Buurtwerk vertelde wat hun plannen zijn met de ruimte.

Tevens gaven zij inzicht in wat het jongerenwerk zoal doet binnen Wassenaar voor de jeugd. Op donderdagavond hebben een aantal ouders die waren uitgenodigd ook de ruimte kunnen bezichtigen en was er ruimte voor vragen. Dit ook in het kader van ouderparticipatie. In de zomer zal o.a. het jongerenwerk zich druk inzetten om de ruimte gereed te krijgen zodat deze in gebruik genomen kan worden door de jeugd. Uiteraard zullen we zodra we verder zijn in het proces de inwoners van Wassenaar mee laten denken om een passende naam voor het jongerencentrum te verzinnen. Via de krant en onze sociale media kanalen Instagram jongerenwerk_wassenaar en Facebook Jongerenwerk Wassenaar zullen wij jullie vragen om mee te denken over een naam voor de locatie.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact met een van onze jongerenwerkers via de website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Tags

Gro-up BuurtwerkJong in WassenaarjongerenwerkJOPWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top