Ga naar hoofdinhoud
Els van Deursen reikt namens de trainers de Rookie of the year bokaal uit aan Francis Golden. Fotocredit: PR

WZK Tri-Team begint de zomer met een BBQ

WZK Tri-Team
2 juli 20232 minute read

Donderdag 22 juni werd er op het grasveld naast het zwembad een barbecue georganiseerd voor de leden, oud leden en donateurs van het WZK Tri-Team. Een mooi aantal van 42 mensen had zich opgegeven en verzamelden zich om 19:00 uur bij de knetterende kolen waar Jolanda en Inger ervoor zorgden dat eenieder kon smullen van een heerlijk stukje vlees, aangevuld met salades en stokbrood. Op deze avond werd ook “ The Rookie Of The Year” bokaal uitgereikt.

Deze bokaal is voor een lid van 1 van de loopgroepen die het afgelopen jaar het meeste progressie heeft gemaakt en nooit een training overslaat. De trainers waren unaniem in hun beslissing en namens dezen mocht trainster Els de bokaal uitreiken aan Francis Golden die zich een jaar lang ‘Rookie of the Year’ mag noemen. Francis benadrukte in haar toespraakje het plezier dat ze heeft als ze met haar clubgenoten op pad is, iets wat je alleen niet voor elkaar krijgt. Na de bokaaluitreiking nam voorzitter Sandra Odijk het woord  en bedankte allereerst Daphne, Els en Pieter die als BBQ commissie alles tot in de puntjes geregeld hadden en voorzag hen van een kleinigheidje als dank.

De voorzitter was nog niet klaar en riep Fleur Geerlings naar voren die in een turbulente tijd de technische commissie heeft hervormd tot wat het nu is en werd daarvoor ook hartelijk bedankt met een prachtige bos bloemen. Als laatste vroeg Sandra aan  Marc van de Kaa om even naar voren te komen. Marc is geen duizendpoot, maar een honderdduizendpoot voor de vereniging die in bijna alle commissies zit of heeft gezeten en dat kon deze avond niet onopgemerkt voorbij gaan en onder luid applaus van de aanwezigen werd ook Marc hartelijk bedankt.

Na deze mooie woorden voor de diverse mensen die de club dragen, ging men weer verder met eten en drinken en het voeren van gezellige gesprekken. Iets waar een avond als deze uitermate geschikt voor was. Het is dan ook zeker voor herhaling vatbaar! De leden van het Tri-Team trainen nog 2 weken door en dan vindt van 17 juli tot 14 augustus de zomerstop plaats. Tijd om mooie herinneringen te maken en om in augustus weer fris aan de start te staan van een nieuw loopseizoen. Kom na de vakantie eens gezellig meelopen met ons, u bent van harte welkom! www.tri-team.nl

Tags

BarbequeHardlopenWassenaarWZK Tri-teamZomerstop
Gerelateerde artikelen
Back To Top