Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Taekwonde Koryo

Geslaagde examens bij Taekwondo Koryo in Wassenaar 

Taekwondo Koryo
4 juli 20232 minute read

Op maandag 3 juli 2023 heeft een aantal taekwondoka’s weer met succes examen gedaan.  

Danielle, Yakov, Liam en Sebastiaan zijn geslaagd voor hun gele slip. Cecilia, Emilia, Frederik, William en Daniel hebben gele band verdiend en  Alexander zijn groene slip. Aaron en Friso zijn  geslaagd voor hun groene band. Euan, Uffe en Ameya is het gelukt hun blauwe slip te behalen. Nara en Scarlett mogen voortaan hun blauwe band, Kelly en Kayla hun rode band dragen.  

Taekwondo is een van oorsprong Koreaanse martial art en een olympische sport. Tijdens de lessen leren de leerlingen arm – en beentechnieken, sparren en worden er zelfverdedigingsoefeningen gedaan. 

In Wassenaar geeft grootmeester Mazdak Zareei les in de gymzaal van de St. Bonifaciusschool. Taekwondo Koryo is door de gemeente Den Haag verkozen tot de beste taekwondovereniging van regio Den Haag, is al jaren de nummer club één in Nederland en behoort tot de Europese topclubs.  

Lijkt het je ook leuk om een keer een gratis proefles te volgen? Kom dan gerust naar Kloosterland 5. Wij trainen na de zomervakantie weer iedere maandag van 16:30 uur tot 18:00 uur. 

Meer informatie of een gratis proefles? Kijk op www.taekwondo-koryo.nl of bel 06-27113188.  

Tags

ExamensGeslaagdenTaekwondoTaekwondo KoryoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top