Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Geslaagde Rijnlands Lyceum Wassenaar 2022-2023, tijdvak 1 en 2

Rijnlands Lyceum Wassenaar
7 juli 20232 minute read

We zijn blij dat we ook dit jaar weer veel leerlingen kunnen feliciteren met hun diploma.

Onderstaand het overzicht van de geslaagde kandidaten:

HAVO 5

Leon van Baardewijk, Diana Biktogirova, Arthur Boschmans, Jesse Bus, Teun van Dam, Meidan Geva, Valentijn Groenland, Isabel Heijster, Sophie Hendriks, Zoë Hubregtse, Thijs Kaarls, Eva Kerdel (cum laude), Shayaan Khan, Emile Kunen, Taj Maandag, Anna de Niet, Merlijn Poels, Charlotte Prinsen, Kiki Romijn, Milena Sanosian, Nikki Son, Nick Steinz, Lars Tummers, Brum Voogt, Max van Wees.

Atheneum

Fares Al Akhras, Aya Alatrash, Justin Altink, Yaquin Bekkali, Eveline van Bemmelen, Sophie Blom, Anouk Boele, Duco Bongaerts, Zara de Bos, Fleur Dagelet, Lars d’ Ancona, Jolan Dhuique-Hein, Rauf El Atrash, Sam Elion (cum laude), Isabel van Eps, Dusan van Erp, Femke Gerzon, Kevin Groot, Pauline Happée, Juno Hennevelt, Jorrit Hilders, Floris Hoekema, Francien Holleman, Mirco Jacobs, Flo Janssen, Frederique de Jong, Ecem Kiraç, Micky Klein, Esther van Klink, Manou Kooyman, Marleen Kuin, Bart van Liefland, Mia Loozekoot, Stijn Manders, Tom Nanning, Pepijn Nordkamp, Tim Nordkamp, Tessa Radvany, Lisanna van Rooijen, Victor Ruesink, Maren Ruijs, Nore Schakel, Philip Stretton, Eline Verhulst, Lennard Vleggeert, Jerry Wang, Noor Wensveen, Sam Weustink, Tristan Wijnmaalen.

Gymnasium

Sena Aras, Noah de Boevère, Kartal van Delden (cum laude), Floris Jan van Dijk (cum laude), Mees Gunneman (cum laude), Malou van der Heijden (cum laude), Henriëtte Kettler, Rozalie Smit, Mar Stoel (cum laude), Lotte Tjebbes.

Tags

AtheneumGeslaagdenGymnasiumHAVOrijnlands lyceum wassenaarTijdvak 2Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top