Ga naar hoofdinhoud
Fotobijschrift: Bloemenmeisjes, keramiek, Maggie Westera

Jubilerend Ars et Studium te gast in Galerie Bieb

Ars et Studium
12 juli 202339 second read

Vijftig jaar sinds haar bescheiden begin met 13 amateur schilders in een leslokaal in de Bonifatiuschool is Ars et Studium vandaag de dag een bloeiende vereniging van zo’n 130 amateur beeldende kunstenaars die wekelijks bij elkaar komen in het Van Heeckerenhuis in Wassenaar. Er wordt gewerkt in olie en acryl, aquarel, etsen, boetseren, keramiek en glaskunst.

In dit bijzondere jubileumjaar zijn wij verheugd en trots om een kleine impressie van ons werk te presenteren tijdens de zomertentoonstelling van Galerie Bieb, te zien van 17 juli t/m 2 oktober in de Openbare Bibliotheek in Wassenaar. U bent van harte welkom te komen kijken tijdens de openingstijden van de bibliotheek en de filmavonden.

Voor meer informatie over Ars et Studium en de wekelijkse studiebijeenkomsten voor volwassenen en kinderen, ga naar de website www.arsetstudium.nl

Tags

Ars et StudiumGalerie BiebWassenaarZomertentoonstelling
Gerelateerde artikelen
Back To Top