Ga naar hoofdinhoud

Reactie gemeente Wassenaar op tragisch ongeval De Wassenaarse Slag

12 juli 202347 second read

Op dinsdagavond 11 juli 2023 was er een vermissing van een zwemmer in zee bij De Wassenaarse Slag. Een lange zoektocht door de brandweer, de politie en de Wassenaarse Reddingsbrigade naar de vermiste 16-jarige jongen op dinsdag was zonder succes.

Woensdagochtend 12 juli is de zoektocht vervolgd. Na enige tijd zoeken is rond 07.00 uur woensdagochtend tussen Wassenaar en Katwijk het lichaam van de overleden jongen gevonden. De gemeente Wassenaar wenst de familie van de jongen heel veel sterkte toe met het verwerken van het verlies.

De gemeente Wassenaar wil de brandweer, de GGD, de politie, de Wassenaarse Reddingsbrigade en de KNRM bedanken voor de inzet en zoektocht naar de jongen. Naast de hulpdiensten was er ook spontane hulp van badgasten in de zoektocht naar de drenkeling. Onder andere leden van de catamaran- en kitesurfschool schoten te hulp door een lint te vormen in de branding in de hoop de jongen te vinden. De gemeente bedankt ook de inzet van deze groep.

Tags

GemeenteReactieTragisch ongevalWassenaarWassenaarse SlagZwemmer
Gerelateerde artikelen
Back To Top