Ga naar hoofdinhoud

Deze week in bibliotheek Voorschoten – Wassenaar

Bibliotheek Voorschoten - Wassenaar
16 juli 20233 minute read

Deze week en in de komende periode is er weer van alles te beleven in de bibliotheek.

Bibliotheek Voorschoten gaat restylen en is gesloten van woensdag 19 juli t/m 26 juli

Bibliotheek Voorschoten krijgt een nieuw jasje! Van 19 t/m 26 juli is de bibliotheek gesloten voor een grondige opknapbeurt. Wij willen hierbij vast onze dank uitspreken aan Bibliotheek Aan de Vliet voor het mogen overnemen van hun meubilair. Daarnaast ook veel dank voor de financiële bijdrage van zowel de Stichting Vrienden van Bibliotheek Voorschoten als de gemeente Voorschoten, die de restyling mede mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk aan de talloze vrijwilligers en medewerkers. Met hun hulp en persoonlijke inzet kan Bibliotheek Voorschoten in een paar weken tijd deze metamorfose ondergaan. Met nieuwe, lagere kasten, extra werk/studieplekken en zitjes krijgt de bibliotheek een modernere uitstraling en daar zijn zowel wij als onze bezoekers en leden heel erg blij mee!

Lees er alles over op onze website: obvw.nl/restylen

Zomerrooster in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar t/m zondag 20 augustus

Tot en met zondag 20 augustus is Bibliotheek Voorschoten op dinsdagavond gesloten, Bibliotheek Wassenaar is in deze periode op woensdagavond gesloten. Op de zaterdagen sluiten onze beide vestigingen in de zomervakantie om 13.00 uur. Bekijk obvw.nl voor onze actuele openingstijden.

Enthousiaste voorlezers gezocht

Als voorleesvrijwilliger bij Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar help jij jonge kinderen spelenderwijs met hun taalontwikkeling en laat je hen kennis maken met het plezier hebben in lezen.

Vanaf september 2023 lezen we elke zaterdagochtend van 10.30u tot 11.15u voor in onze beide vestigingen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die niet alleen van voorlezen houden, maar het ook leuk vinden om af en toe een kleine, simpele knutselactiviteit met de kinderen (0-6 jaar) te doen. Het liefst werken we met 2 vrijwilligers op een ochtend en als we een leuk team bij elkaar hebben, ben je ongeveer 1 keer per maand aan de beurt.

Waar: Bibliotheek Voorschoten

Wanneer: zaterdag van 10.30 tot 11.15 uur

Hoe vaak: 1 keer per maand

Waar: Bibliotheek Wassenaar

Wanneer: zaterdag van 10.30 tot 11.15 uur

Hoe vaak: 1 keer per maand

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Sharon via jeugd@obvw.nl

Speurtocht door de Bibliotheek

Doe deze zomer de gratis speurtocht van Vakantielezen in de bieb en ontvang na afloop een mega leuk doeboekje. Daarbij maak je ook nog eens kans op een super leuke prijs. Zien we je snel in de bieb? De speurtocht duurt van maandag 3 juli t/m zaterdag 19 augustus.

Programma Filmhuis Wassenaar

Datum                 Aanvangstijd     Film
ma 17 juli            20.00 uur            L’Origine du Mal
di 18 juli              10.30 uur            The Little Mermaid
wo 19 juli            10.30 uur            Leeuwin
wo 19 juli            20.00 uur            Les Cyclades
do 20 juli             13.30 uur            Filmclub
vr 21 juli              20.00 uur            Allelujah
za 22 juli              20.00 uur            Les Cyclades

Zie ook: obvw.nl/filmhuis

Tags

BibliotheekFilmhuis WassenaarOBVWProgrammaVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top