Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Willemien Timmers

60+ en op zoek naar een partner? Kom naar het 60+ Singles Café

Willemien Timmers
20 juli 20232 minute read

Na de zomer, op vrijdag 29 september, vindt het eerste 60+ Singles Café plaats in een mooie horecagelegenheid in de omgeving. Het is een samenwerking tussen Oegstgeester en Wassenaarse organisaties.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) medewerkers Saskia van der Meer en Monique de Ruiter en Radius-medewerkers Ivonne Janka en Laura Methorst, slaan de handen ineen om het voor Wassenaarse en Oegstgeester 60+singles mogelijk te maken (wellicht) een nieuwe, fijne partner te leren kennen.

De vier professionals zijn duidelijk enthousiast over hun project. Laura heeft het succes van een 60+ Singles Café al eerder in Teylingen meegemaakt. “Daar was het echt een onverwacht succes, en hebben veel mensen een nieuwe liefde leren kennen.” Laura’s mooie verhalen maakten dat haar collega’s er ook vol energie ingesprongen zijn.

“We organiseren het Singles Café bewust voor twee gemeentes samen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft nieuwe mensen te ontmoeten”, vertelt ze. “Het fijne is dat het gewoon ‘live’ in een mooi restaurant wordt georganiseerd”, vertelt Monique. “Veel wat oudere medeburgers zijn toch huiverig om datingapps te gebruiken.” Ivonne legt uit dat ze de singles die zich aanmelden een leuke middag gaan bezorgen. “Deelnemers ontmoeten elkaar niet één op één, maar men kan elkaar in verschillende groepjes leren kennen.”

Er is plaats voor zestig deelnemers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een fijne relatie. “Met alle gegevens die we binnenkrijgen gaan we heel discreet om, en tijdens het café dragen deelnemers een badge met daarop alleen hun voornaam,” voegt Saskia toe.

Vrijdag 29 september • 15.00 -17.00 uur • 15 euro (incl. twee consumpties) • Aanmelden kan tot 17 september via info@radiuswelzijn.nl of (071) 707 4200.

Tags

60+ Singles CafeOegstgeestRadiusStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top